Sportmassage

Het kenmerkende van een sportmassage is dat er vrijwel altijd op de spieren gemasseerd wordt met als doel de doorbloeding (weer) op gang te helpen en de afvalstoffen uit de spieren te werken.

Dit gebeurt met effleurage-, petrissage- en tapotement technieken (strijkingen, knedingen en slag technieken). De tonus (spanning) van de spieren zal afnemen en spierknopen worden zo goed als mogelijk door zogenaamde triggerpoint massage weggemasseerd.

Alleen voor sporters?

Natuurlijk kun je ook als niet sporter bij mij terecht. Heb je last van vermoeide benen, stijve nek – schouder – rug ? Een behandeling bij Sportmassage Amstelveen kan voor jou de oplossing zijn!

Massage momenten

1. Massage voor de wedstrijd of training.
het betreft de spieren die voor die sport het meest belast worden. Dit betreft een stimulerende massage, goede doorbloeding van de spieren.

2.Tijdens de wedstrijd

Massage tijdens de wedstrijd of tussen twee Doel herstellen van het weefsel door de doorbloeding weer op gang te helpen.

3. Massage na een wedstrijd of training om vocht en afvalstoffen in de spieren te laten afvoeren en de spieren weer soepel te maken, dit betreft een ontspannende massage.

4.Massage gedurende de periode dat je niet actief sport. Deze massage is een algehele lichaamsmassage met alds doel de spieren soepel te houden.

U kunt bij ons terecht voor fysiotherapie, huidtherapie en sportmassage.
Klik op de button om naar onze website te gaan voor meer informatie.

 
Een mobiele telefoon in uw handen
Bel nu en klik op de button!