Fysiotherapie of kinesitherapie is een paramedische discipline die zich bezighoudt met de behandeling van klachten aan het steun- en bewegingsapparaat van de mens.
De patiënten worden, ondersteund door oefeningen of verschillende categorieën fysische therapieën geholpen om beweeglijkheid te verbeteren en pijn te verminderen.

Een fysiotherapeut komt vaak in beeld wanneer er sprake is van een langdurig herstel van een patient na een ongeluk of gewoon het verstappen waarbij u bijvoorbeeld uw enkels heeft overbelast,of de sporter die het de nodige blessure oplopen, maar ook voor klachten zoals
:

. Stijfheid
. Een tintelend gevoel
. Verkrampte spieren
. Pijnlijke en stramme gewrichten
. Een slechte houding
. Vermoeidheid
. Hoofdpijn
. Beperkingen in uw bewegingsvrijheid


Veel mensen hebben bovengenoemde klachten maar schenken daar weinig tot geen aandacht aan en blijven met deze klachten te lang doorlopen.
Uw fysiotherapeut kent het menselijk lichaam als geen ander en kan met zijn deskundigheid het probleem benoemen en de je daarvoor de juiste behandelswijze kiezen.

Wanneer u om medische redenen niet in staat bent om naar de praktijk te komen, dan is het veelal mogelijk om op lokatie (thuis) behandeld te worden. Hiervoor heeft u wel een verwijzing van de huisarts nodig.
Verder hebben wij een samenwerkingsverband met de meeste Amstelveense praktijken, SAF, zodat er voor u altijd een geschikte behandeling voorhande is.]

U kunt bij ons terecht voor fysiotherapie, huidtherapie en sportmassage.
Klik op de button om naar mijn website te gaan voor meer informatie.

 
Een mobiele telefoon in uw handen
Bel nu en klik op de button!